Ambien Kopen Online Zonder Recept |Ambien Prijs Nederland

Ambien-Kopen- Online- Zonder- Recept - Ambien-Prijs -Nederland

Ambien recensies en kortingscode
  • Productkwaliteit
5.0

Samenvatting

Wat is Ambien?
Ambien (zolpidem) is een kalmerend, ook wel een hypnotisch. Zolpidem betreft chemicaliën in de hersenen kunnen ongebalanceerd bij mensen met slaapproblemen slapeloosheid).
Ambien wordt gebruikt voor het behandelen van insomnia. De directe vrijgifte tablet wordt gebruikt om u te helpen in slaap te vallen als u voor het eerst naar bed gaat. De extended-release form, Ambien CR, die een eerste laag die lagen snel te helpen in slaap te vallen, en een tweede laag die lost langzaam om u te helpen bij het slapen.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]

Uw arts zal bepalen welke vorm van Ambien voor u het beste is.
Belangrijke informatie
Ambien nadelig kan beïnvloeden uw gedachten of reacties. U kunt nog slaperig de ochtend na het innemen van dit geneesmiddel, vooral als je de extended-release tablet, of als u een vrouw bent. Wacht minstens 4 uur of totdat u volledig wakker voordat u iets dat u wakker te worden en alert.
Zolpidem veroorzaakt een ernstige allergische reactie. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en zoek medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: bulten; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.
Geen medicatie met een ander persoon, zelfs als ze dezelfde symptomen die je hebt. De aanbevolen doseringen van zolpidem zijn niet hetzelfde bij mannen en vrouwen en dit medicijn is niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen. Misbruik van deze medicatie kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen.
Sommige mensen gebruiken dit geneesmiddel hebben toegelegd op activiteit zoals rijden, eten, wandelen, telefoneren of seks en later zonder geheugen van de activiteit. Als dit bij u gebeurt, stop met Ambien en praat met uw arts over een andere behandeling van uw slaapstoornis.
Dit geneesmiddel niet in als u alcohol gebruikt tijdens de dag of voor het slapengaan.
Zolpidem kunnen habit forming. Bewaar de medicatie op een plek waar anderen geen toegang tot hebt.
Voordat u dit geneesmiddel inneemt
Sommige mensen met Ambien hebben toegelegd op activiteit zoals rijden, eten, wandelen, telefoneren of seks en later zonder geheugen van de activiteit. Als dit bij u gebeurt, stop met Ambien en praat met uw arts over een andere behandeling van uw slaapstoornis.
U dient gebruik dit medicijn niet als u allergisch bent voor zolpidem. De tabletten lactose kunnen bevatten. Wees voorzichtig als u gevoelig bent voor lactose.
Om ervoor te zorgen dat Ambien is handig voor jou, Vertel uw arts als u:
• Kidney Disease;
• Leverziekte;
• Longziekte zoals astma, bronchitis, emfyseem of chronische obstructieve longaandoeningen (COPD);
• Slaap apneu (ademhaling stopt tijdens het slapen);
• Rijbewijzen myasthenia;
• Een voorgeschiedenis van depressie, geestesziekte of suïcidale gedachten; of
• Een geschiedenis van drugs of alcohol verslaving.
Ambien kunnen gewoonte vorming en dient alleen te worden gebruikt door de persoon die hij was voorgeschreven. Deel nooit dit geneesmiddel met een ander persoon, vooral iemand met een geschiedenis van drugsmisbruik of verslaving. Bewaar de medicatie op een plek waar anderen geen toegang tot hebt.
Het is niet bekend of Ambien zal schaden een ongeboren baby. Vertel Uw dokter als u zwanger of van plan zwanger te worden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.
Zolpidem kunnen overgaan in de moedermelk en kan schade toebrengen aan een zogende baby. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby.
De sedatieve effecten van zolpidem kunnen sterker bij oudere volwassenen.
Geef dit geneesmiddel voor iedereen jonger dan 18 jaar.
Het is gevaarlijk en aankoop Ambien op Internet of van leveranciers buiten de Verenigde Staten. Medicaties gedistribueerd vanuit internetverkopen kan bevatten gevaarlijke bestanddelen of mogen niet worden verspreid door een gediplomeerd drogist. Monsters gekocht op het Internet zijn ontdekt (haloperidol Haldol), een krachtige antipsychotische medicatie met gevaarlijke bijwerkingen. Neem voor meer informatie contact op met de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration (FDA) of bezoek www.fda.gov/buyonlineguide.
Hoe moet ik Ambien?
In januari 2013 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) daalt de aanbevolen dosering voor Ambien, Edluar en Zolpimist. Als u hebt genomen zolpidem in het verleden, Uw arts kan u verwijzen naar een lagere dosis van dit medicijn dan je voorheen deed.
Neem Ambien precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg alle aanwijzingen op uw recept label. Nooit schildklierhormonen in grotere hoeveelheden, of langer dan voorgeschreven.
Lees alle patiëntgegevens, medicatie gidsen en instructiebladen die aan u is verstrekt. Vraag uw arts of apotheker als u vragen heeft.
Ambien kan verslavend. Deel nooit dit geneesmiddel met een ander persoon, vooral iemand met een geschiedenis van drugsmisbruik of verslaving. Bewaar de medicatie op een plek waar anderen geen toegang tot hebt. Verkopen of weggeven dit geneesmiddel is tegen de wet.
Geen medicatie met een ander persoon, zelfs als ze dezelfde symptomen die je hebt. De aanbevolen doseringen van Ambien zijn niet hetzelfde bij mannen en vrouwen en dit medicijn is niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen. Misbruik van deze medicatie kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen.
Neem nooit deze medicijnen als u geen volledige 7 tot 8 uur slapen voordat ze weer actief.
Ambien is voor kortstondig gebruik. Vertel uw arts als uw slapeloosheid symptomen niet verbeterd, of als ze erger worden na gebruik van dit medicijn voor 7 tot 10 nachten op een rij. Dit geneesmiddel niet in langer dan 4 of 5 weken zonder het advies van uw dokter.
Stop niet met Ambien plotseling na langdurig gebruik, of had u onaangename ontwenningsverschijnselen. Vraag uw dokter hoe voorkom ik ontwenningsverschijnselen als u stopt met het medicijn.
Slapeloosheid symptomen kunnen ook terug na het stoppen met Ambien. Deze symptomen kunnen lijken zelfs erger dan voordat je begon met medicatie. Bel uw dokter als u nog verergerd slapeloosheid na de eerste paar nachten zonder zolpidem.
Niet samenpersen, kauwen, of breken een Ambien CR tablet. Slikken de pil geheel.
Bewaren bij kamertemperatuur flakon. niet bevriezen.
Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?
Aangezien Ambien is slechts genomen voor het slapengaan indien nodig, die u wellicht niet zult missen een dosis.
Wat moet ik vermijden?
Ambien nadelig kan beïnvloeden uw gedachten of reacties. U kunt nog slaperig de ochtend na het innemen van dit geneesmiddel, vooral als je de extended-release tablet, of als u een vrouw bent. Wacht tot je volledig wakker voordat u wegrijdt, machines werken, piloot van een vliegtuig, of iets dat vereist dat u wakker en alert.
Duizeligheid of ernstige slaperigheid kunnen leiden tot valpartijen, ongevallen of ernstige verwondingen.
Vermijd daarbij Ambien tijdens het reizen, zoals slapen in een vliegtuig. Mogelijk wordt u gewekt voordat de effecten van de medicatie zijn afgesleten. Amnesia (vergeetachtigheid) is vaker als u geen volledige 7 tot 8 uur slaap na Ambien.
Dit geneesmiddel niet in als u alcohol gebruikt tijdens de dag of voor het slapengaan.
Ambien side effects
Ambien kan leiden tot een ernstige allergische reactie. Stop met Ambien en zoek medische hulp als u tekenen van een allergische reactie op zolpidem: bulten; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.
Elke nieuwe of ernstiger symptomen aan uw dokter, zoals: depressie, angst, agressie, agitatie, verwarring, ongewone gedachten, hallucinaties, geheugen problemen, veranderingen in persoonlijkheid, risico nemen gedrag, verminderde remmingen, zonder angst voor gevaar of gedachten aan zelfmoord of omheen.
Stoppen met Ambien en gesprek met uw arts als u:
• Pijn op de borst, snelle of onregelmatige hartslag, gevoel kortademig;
• Moeilijk ademhalen of slikken; of
• Het gevoel dat je wellicht pass out.
Gemeenschappelijk Ambien bijwerkingen kunnen het volgende omvatten:
• Overdag slaperigheid, duizeligheid, zwakte, gevoel van “gedrogeerd” of licht in het hoofd;
• Vermoeid gevoel, verlies van coördinatie;
• Verstopte neus, droge mond, neus of keel irritatie;
• Misselijkheid, constipatie, diarree, maagpijn; of
• Hoofdpijn, spierpijn.
Welke andere drugs beïnvloedt Ambien?
Daarbij Ambien met andere medicijnen die u slaperig of langzaam uw ademhaling kunnen ernstige of levensbedreigende bijwerkingen. Vraag uw arts voordat u een slaap pil, verdovende pain medicine prescription hoestdrankjes, een spier estetische of medicijnen voor angst, depressie, of vastlopen.
Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u gebruikt en die u start of stopt met tijdens uw behandeling met Ambien, met name:
• Chloorpromazine;
• Itraconazole of ketonazole;
• Rifampicine; of
• Een antidepressivum – imipramine, sertraline.
Veel medicijnen kunnen interageren met zolpidem, waardoor het minder effectief of toenemende bijwerkingen. Dit omvat op recept en vrij verkrijgbare geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten. Niet alle mogelijke interacties worden in dit medicijn guide. Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u gebruikt en die u start of stopt met tijdens uw behandeling met Ambien. Een lijst van al uw medicijnen op de zorgverlener die u behandelt.
Meer informatie
Onthoud, bewaar deze en alle andere geneesmiddelen buiten het bereik van kinderen, Deel nooit uw medicijnen met anderen en gebruik Ambien alleen voor de indicatie voorgeschreven.
Neem altijd contact op met uw zorgverlener om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina heeft betrekking op uw persoonlijke omstandigheden.
[/read]

Beoordelingen Beoordeling 0 (0 beoordelingen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending