Arilin Kopen Online Zonder Recept |Arilin Prijs Nederland

Arilin-Kopen- Online- Zonder- Recept - Arilin-Prijs -Nederland

Arilin recensies en kortingscode
  • Productkwaliteit
5.0

Samenvatting

Farmacologische werking
Arilin is een flagellaat agent. Men gelooft dat het werkingsmechanisme wordt geassocieerd met DNA-beschadiging-gevoelige micro-organismen. Actief tegen Trichomonas vaginalis, Gardnerella vaginalis, Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, en obligate anaerobe bacteriën. aërobe bacteriën resistent zijn tegen Arilin. In combinatie met amoxicilline Arilin is werkzaam tegen Helicobacter pylori. Men gelooft dat amoxicilline remt de ontwikkeling van resistentie van de bacterie Helicobacter pylori te Arilin.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]

Farmacokinetiek
Arilin goed geabsorbeerd na orale toediening. De biobeschikbaarheid is 80%. Arilin wordt gedistribueerd in weefsels en lichaamsvloeistoffen. Dit medicijn kruist het placentair barrière en het BBB. Binding aan plasma-eiwitten is 20%. Arilin wordt gemetaboliseerd in de lever door oxidatie en binding aan glucuronic zuur. T1/2 is 8 uur. Dit geneesmiddel wordt uitgescheiden in de urine (60-80%) en stoelgang (6-15%).
Waarom is Arilin voorgeschreven?
Trichomonazice vaginitis en urethritis bij vrouwen trichomonazice urethritis bij mannen, giardiasis, veroorzaakt door amoeben dysenterie, anaerobe infecties veroorzaakt door metronidazol gevoelige organismen, een combinatiebehandeling van zware gemengde aërobe-anaërobe infecties. Het voorkomen van anaërobe infecties bij chirurgie. Chronisch alcoholisme. Arilin in combinatie met amoxicilline: chronische gastritis in acute fase, maagzweren en twaalfvingirige plaag in acute fase, geassocieerd met Helicobacter pylori. Voor externe en actueel gebruik: behandeling van acne vulgaris en roze, bacteriële vaginosis, behandeling van langdurige wondheling en trofische zweren.
Dosering en toediening
Arilin is geconfigureerd voor oraal gebruik voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar 7,5 mg/kg om de 6 uur of 250-750 mg 3-4 keer per dag. Voor kinderen tot 12 jaar de dosis is 5-16,7 mg/kg 3 maal per dag. Voor IV-injecties voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar begindosis is 15 mg/kg, gevolgd door 7,5 mg/kg elke 6 uur of , afhankelijk van de etiologie van de ziekte – door 500-750 mg elke 8 uur. De duur van de behandeling en frequentie van de beproevingen afzonderlijk wordt bepaald. Intravaginally – 500 mg 1 keer per nacht. In combinatie met amoxicilline (2,25 g / dag) dagelijkse dosis Arilin is 1,5 g; veelheid van toelating – 3 maal/dag. Voor patiënten met een ernstige nierinsufficiëntie aantasting (creatinine speling minder dan 30 ml/min) en/of lever dagelijkse dosis Arilin is 1 g (amoxicillin – 1,5 g/dag), de veelheid van de receptie is 2 keer per dag. Dit medicijn brengt voor buitenlandse en plaatselijke gebruik 2 maal/dag, doses worden bepaald. De maximale dagelijkse dosis voor volwassenen bij het oraal en IV 4 g.
Arilin bijwerkingen, bijwerkingen
Spijsverteringssysteem: misselijkheid, braken, gebrek aan eetlust, een metaalsmaak in de mond. CNS en perifeer zenuwstelsel: hoofdpijn, zenuwachtigheid, prikkelbaarheid, slapeloosheid, duizeligheid, ataxie, zwakte, verwarring, depressie, perifere neuropathie, convulsies, hallucinaties. Allergische reacties: huiduitslag, jeuk, netelroos. Hemopoietic systeem: leucopenia. Lokale reacties: irritatie. Andere: artralgie, een branderig gevoel in de plasbuis.
Arilin drug interactions
Gelijktijdige toediening van Arilin met: maagzuurremmers met aluminiumhydroxide, met kolestiraminom lichtjes af absorptie van Arilin uit het maagdarmkanaal; Arilin potentiates het effect van indirecte antistollingsmiddelen; disulfiram kan ontwikkelen, acute psychosen en verminderde bewustzijn; lansoprazol mogelijk glossitis, stomatitis en / of de schijn van donkere kleur taal; met lithium carbonaat – kunnen verhogen de concentratie van lithium in het bloedplasma en de ontwikkeling van symptomen van vergiftiging met prednison – verhoogde uitscheiding van Arilin uit het lichaam door het versnellen van de stofwisseling in de lever onder invloed van prednison. Het is mogelijk een verminderen de effectiviteit van Arilin AA Pharma. rifampicine verhoogde de goedkeuring van Arilin uit het lichaam, met fenytoïne – misschien is een lichte stijging in de concentratie van fenytoïne in bloedplasma beschreven geval van toxische werking; fenobarbital aanzienlijk toegenomen uitscheiding van Arilin uit het lichaam, blijkbaar te wijten aan versnelling van het metabolisme in de lever onder invloed van fenobarbital. Het is mogelijk een verminderen de effectiviteit van Arilin AA Pharma; fluorouracil verbeterde het toxische effect, maar niet de effectiviteit van fluorouracil; cimetidine kan belemmeren het metabolisme van Arilin in de lever, wat kan leiden tot trage haar opheffing en verhogen de concentratie in bloedplasma. Het kan niet worden uitgesloten de toename van de concentratie van carbamazepine in plasma en een verhoogd risico van toxiciteit bij gelijktijdig gebruik van Arilin AA Pharma. Er was een geval van acute dystonie na een enkelvoudige dosis van chloroquine bij patiënten behandeld met Arilin.
[/read]

Beoordelingen Beoordeling 0 (0 beoordelingen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending